Verzekeringen

aanhangwagenverzekering

Aanhangwagen

De schade die bij een ongeluk ontstaat aan de caravan of aanhanger wordt niet vergoed door uw autoverzekeraar. Dat geldt ook voor schade die ontstaat door brand of diefstal.
Sluit dus altijd een aparte caravan- of aanhangerverzekering af.
gratis verzekerd aansprakelijkheidsverzekering particulieren avp

Aansprakelijkheid

Met een aansprakelijkheidsverzekering beschermt u niet alleen uw eigen portemonnee, maar ook die van degene die u onverhoopt schade berokkent.
Voor een zeer klein bedrag bent u al gauw tot € 2.500.000 verzekerd.
gratis verzekerd aansprakelijkheidsverzekering bedrijven avb

Aansprakelijkheid Bedrijven

Met een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB) beschermt u uw bedrijf tegen de financiële gevolgen van een veroorzaakte schade.
gratis verzekerd autoverzekering

Auto

Een autoverzekering afsluiten is best een klus. Wij helpen u met tips en informatie over de verschillende dekkingen en premies.
Vergelijk autoverzekeringen jaarlijks: de premies en dekkingen wijzigen regelmatig.
gratis verzekerd beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Beroepsaansprakelijkheid

Een beroeps­aansprakelijkheids­verzekering verzekert de aansprakelijkheid voor schade ten gevolge van beroepsfouten.
gratis verzekerd bromfietsverzekering

Bromfiets

Heeft u een scooter, snorfiets, brommer of fiets met hulpmotor? Het maakt niet uit want wij vinden de passende verzekering voor u en altijd tegen een scherpe premie.
gratis verzekerd caravanverzekering

Caravan

Veroorzaakt u schade met een caravan, dan is dit vaak gedekt door de autoverzekering of aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP). Een caravanverzekering dekt schade aan de caravan zélf, maar let op het eigen risico en de verschillende uitkeringsregelingen.
gratis verzekerd construction all risk verzekering car

Construction All Risk

Aannemers en bouwbedrijven in de burgerlijke en utiliteitsbouw hebben deze CAR-verzekering vaak naast de AVB voor als er gedurende de bouw schade ontstaat door een fout of door een ongeval, diefstal, vandalisme, storm of brand.
gratis verzekerd evenementenverzekering

Evenement

Een evenement organiseren vergt creativiteit. Er zijn helaas omstandigheden die zich niet laten regelen. Een vergunning die wordt ingetrokken, een artiest die ziek wordt, een bezoeker die je aansprakelijk stelt of noodweer waardoor het evenement moet worden afgelast.
gratis verzekerd fietsverzekering

Fiets

Elk jaar worden er zo’n 100.000 fietsdiefstallen geregistreerd. En dat is nog maar het topje van de ijsberg. Wij bieden hulp, met anti-diefstaltips én bij het vinden van de beste fietsverzekering voor u.
gratis verzekerd garageverzekering

Garage

Autodealers, autoverkopers, schadehersteller, garagehouders en andere bedrijven in de autobranche hebben te maken met bijzondere risico’s. Risico’s die bij andere bedrijven niet voorkomen. Deze risico’s verzekert u met een garageverzekering.
gratis verzekerd glasverzekering

Glas

De ene glasverzekering is de andere niet. Het luistert soms vrij nauw wat wel en niet is verzekerd. Het is daarom aan te raden niet alleen op de premie te letten, maar ook op de dekking, want onderverzekering kan u duur komen te staan zoals bij de maximum vergoeding die sommige verzekeraars rekenen.
gratis verzekerd inboedelverzekering

Inboedel

Brand, inbraak, waterschade… Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar de financiële gevolgen kunnen enorm zijn. Wij helpen u daarom graag met het vinden van de beste inboedel- en opstalverzekering.
gratis verzekerd invalidenvoertuigverzekering

Invalidenvoertuig

De Scootmobiel, de Carver en de Canta, ze zijn niet meer weg te denken. Gehandicaptenvoertuigen die wij snel verzekeren met een verzekeringsplaatje in plaats van het reguliere gele kenteken.
gratis verzekerd kampeerautoverzekering

Kampeerauto

Wanneer u op vakantie gaat, wilt u dat alles goed geregeld is zodat u zorgeloos en goed op pad kunt. Dus niet alleen de premie, maar ook de dekkingen en voorwaarden zijn belangrijk om goed te laten controleren door uw adviseur.
gratis verzekerd mobiele apparatuurverzekering

Mobiele apparatuur

Laptops, mobiele telefoons en tablets zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Veel inboedelverzekeraars hebben desondanks de schadedekking van mobiele apparatuur flink beperkt. Wij controleren graag voor u of u voldoende verzekerd bent.
gratis verzekerd motorverzekering

Motor

Schadevrije jaren, WA, beperkt of volledig casco, aanvullende dekkingen, winterstopkorting. Wij zoeken samen met u uit welke dekking het beste bij u past en welke maatschappij u tegen de scherpste premie kan verzekeren.
gratis verzekerd oldtimerverzekering

Oldtimer (auto & motor)

Een oldtimerverzekering is goedkoper dan een gewone autoverzekering. Of een auto een oldtimer is, verschilt per verzekeraar. Leeftijd, merk en gebruik tellen allemaal mee. Een klein aantal verzekeraars biedt een youngtimerverzekering aan, voor auto’s van 15 tot 25 jaar.
gratis verzekerd ongevallenverzekering

Ongevallen

Een ongeval – thuis, op het schoolplein, tijdens het sporten, op het werk of in het verkeer – kan zomaar leiden tot blijvende invaliditeit of nog erger. En het brengt vaak ook extra kosten met zich mee. Een ongevallenverzekering biedt financiële zekerheid als u, uw partner of uw kind blijvend invalide raakt of overlijdt door een ongeval.
gratis verzekerd opstalverzekering

Opstal

Een nieuw huis betekent dat uw opstalverzekering goedkoper of duurder wordt. De premie is namelijk afhankelijk van het soort huis en de grootte. Misschien is een opstalverzekering van een andere verzekeraar gunstiger in uw nieuwe situatie. En hoe zit het als u tijdelijk 2 huizen hebt?
gratis verzekerd optimaal pakket

Optimaal Pakket

Met ons Optimaal Pakket voor particulieren combineert u naar keuze verzekeringen van meer dan 15 verschillende verzekeraars in één pakket. Zo krijgt u de verzekeringen die het best bij u passen, tegen de beste prijs. Bovendien profiteert u van een pakketkorting tot 10%.
gratis verzekerd pechhulpverzekering

Pechhulp

Hulp voor pech onderweg kunt u krijgen via uw autodealer, als aanvullende dekking bij uw auto- of reisverzekering of als (losse) pechhulpdienst.
We leggen u graag de verschillende opties uit.
gratis verzekerd pleziervaartuigverzekering

Pleziervaartuig

Een pleziervaartuigverzekering is er voor de kosten van schade die u met uw vaartuig, sloep of trailer aan anderen toebrengt, lichtings- en opruimingskosten van uw vaartuig, maar ook voor schade aan uw eigen vaartuig, de inboedel en ongevallen die opvarenden overkomen. Veel om rekening mee te houden dus.
gratis verzekerd rechtsbijstandsverzekering

Rechtsbijstand

Bij ontslag of een arbeidsgeschil kan een rechtsbijstandverzekering uitkomst bieden. Uit onderzoek blijkt dat slechts 7 van de 43 rechtsbijstandverzekeringen standaard dekking bieden bij arbeidsgeschillen. Kies dus niet zomaar een rechtsbijstandsverzekering, maar laat u goed adviseren.
gratis verzekerd recreatiewoningverzekering

Recreatiewoning

Uw recreatiewoning is er om van te genieten. U bent er even helemaal uit. Met een recreatiewoningverzekering houdt u dit vakantiegevoel, wat er ook gebeurt. Ook voor uw recreatiewoning in het buitenland en vakantiehuisjes, strandhuisjes, stacaravans, maar ook voor safaritenten, tenthuisjes, tuinhuisjes en chalets.
gratis verzekerd reisverzekering

Reis & annulering

Gaat u op reis? Sluit dan altijd een reisverzekering af. Kies voor een doorlopende polis als u meer dan 3 weken per jaar weg gaat. Wij spitten alle kleine lettertjes door en helpen u bij het kiezen van de juiste verzekering. Werelddekking, annuleringsverzekering, wintersport, extreme sports, wij houden alles in de gaten voor u.
gratis verzekerd schadevrije jaren

Schadevrije jaren

Iedereen weet dat goed rijgedrag beloond wordt met schadevrije jaren en dat schade wordt bestraft met het verlies ervan. Maar wat te doen wanneer uw partner uw schadevrije jaren gebruikt en de relatie om welke reden dan ook eindigt?
gratis verzekerd uitvaartverzekering

Uitvaart

Geen zorgen in tijden van emotie is enorm belangrijk. Een goede keuze van verzekeraar en weten wie de uitvaart verzorgt en niet alsnog een aanvullende rekening gepresenteerd krijgen zijn dus cruciaal. Wij nemen uw wensen met u door en zorgen voor een verantwoorde keuze.
gratis verzekerd vve-verzekering

Vereniging van Eigenaars

Er zijn verschillende verzekeringen voor Verenigingen van Eigenaars (VvE ‘s). Sommige VvE verzekeringen zijn verplicht en andere zijn optioneel. De bestuurder van de VvE is verantwoordelijk voor het afsluiten van de juiste verzekeringen, maar alleen de verzekeringsadviseur mag hierin adviseren.
gratis verzekerd ziektekostenverzekering

Ziektekosten

Met onze speciale cashbackactie van Stad Holland kunt u ook de beste zorgverzekering afsluiten tegen de laagste premie. U ontvangt standaard € 20,- op uw rekening en 5% korting op alle aanvullende verzekeringen. Zo krijgt u ook de ziektekostenverzekering die het beste bij u past, tegen de beste prijs.
Top