Eén pakket aan verzekeringen die u samen met uw verzekeringsadviseur stuk voor stuk selecteert uit een breed aanbod van dezelfde of VERSCHILLENDE verzekeraars.

Zorgvuldiger en voordeliger kunt u zich niet verzekeren.

Onze verzekeringsadviseur helpt u bij het maken van een keuze.

Hij heeft alle voorwaarden en alle premies overzichtelijk op een rijtje.

U hoeft alleen maar aan te geven wat uw wensen zijn en onze adviseur laat u vervolgens zien welke producten daarbij passen.

Uniek

Met ons Optimaal Pakket combineert u naar keuze verzekeringen van dezelfde of VERSCHILLENDE verzekeraars in één pakket. Zo krijgt u de verzekeringen die het best bij u passen, tegen de beste prijs. Bovendien profiteert u van een extra pakketkorting die kan oplopen tot 10%.

U profiteert hierbij van alle voordelen van een ‘gewone’ pakketverzekering waarbij uw schadeverzekeringspakket bij slechts één verzekeraar loopt. In ons Voordeelpakket kunt u wel twintig verschillende verzekeringen van vele gerenommeerde verschillende verzekeraars opnemen.

Dus geen administratieve rompslomp, maar 1 duidelijke polis, 1 maandelijkse premie-incasso en 1 aanspreekpunt dat alles voor u regelt en als grote extra de schadeafhandeling voor u uit handen neemt waarbij wij al het mogelijke doet om te voorkomen dat een verzekeraar een beroep kan doen op een uitsluitingsgrond.

Hoe meer verzekeringen u kiest, hoe hoger de korting.

21 %
33 %
45 %
57 %
6 of meer10 %

U kiest zelf welke verzekeringen u opneemt in het pakket.

Denkt u hierbij aan:

Aanhangwagen
Aansprakelijkheid
Auto
Bromfiets
Caravan
Fiets
Glas
Inboedel
Kampeerauto
Mobiele apparatuur
Motor
Oldtimer (auto & motor)
Ongevallen
Opstal
Pechhulp
Pleziervaartuig
Rechtsbijstand
Recreatiewoning
Reis & annulering

In het Voordeelpakket kunnen geen uitvaart-, zorg- en aflopende verzekeringen. In een enkel geval zijn er autoproducten die meetellen voor de pakketkorting, maar waarvoor geen premiekorting geldt.