U kunt de radio of tv niet aanzetten zonder een reclame over de zorgverzekering te horen of te zien. Onbewust vragen veel mensen zich op dat moment af of zij nog wel ‘goed zitten’ in het nieuwe jaar.

Herkent u dit?

Dan is het goed om te weten dat wij u via Stad Holland een zorgverzekering bieden van hoge kwaliteit, met de best denkbare service en een dekking die bij u past tegen het laagste tarief van Nederland.

De Stad Holland Premie voor 2021:

Vanaf € 113,50 per maand

ziektekostenverzekering
Een van de beste zorgverzekeraars met een laag eigen risico en geld terug op uw premie. Dat is Stad Holland samen met Gratis Verzekerd.
Waarom Stad Holland?

Stad Holland is een maatschappij die door verzekeringsadviseurs al jaren wordt verkozen tot beste zorgverzekeraar en heeft naast een scherp tarief  nog een hoop andere sterke punten zoals:

Verlaagd eigen risico van € 375,-
Als voorstander van een eerlijkere verdeling van zorgkosten tussen chronisch zieke en gezonde mensen verlaagt Stad Holland het verplicht eigen risico met een symbolisch bedrag van € 10,- naar € 375,-.

Geen medische vragen
Stad Holland stelt geen medische vragen! Ook niet voor hun aanvullende verzekeringen.

Hart voor úw zorg
Vrije zorgverlenerskeuze (restitutiepolis) en complete aanvullende pakketten.

Bereikbaar voor iedereen
Contact zoals u dat wilt. Telefonisch, per mail, via WhatsApp of via ons. Aan u de keuze.

Gratis verzekerd
Kinderen tot 18 jaar zijn gratis verzekerd voor de dekking van de verzekeringnemer.

Geen verrassingen
Voorkom verrassingen en kies voor gespreide vooruitbetaling van het verplicht eigen risico.

Werelddekking
Medisch noodzakelijke hulp in het buitenland is wereldwijd gedekt!

Gemakkelijk
Declareren kan met de app, online of per post.
Declaraties worden gemiddeld binnen drie werkdagen uitbetaald.
U heeft uw gegevens altijd bij de hand via
Mijn Stad Holland.
Voor meer informatie kunt u ook terecht op StadHolland.nl.

Keuzehulp aanvullende verzekeringen

Met een passende aanvullende verzekering bent u nog beter verzekerd van goede zorg. Bij Stad Holland heeft u een goede dekking voor fysiotherapie, tandheelkunde, orthodontie en alternatieve geneeswijzen.

Afhankelijk van de zorg waar u verzekerd voor wilt zijn en hoeveel u hiervoor wilt betalen kunt u met de AV Keuzehulp kiezen voor de beste optie uit de verschillende mogelijkheden. Stad Holland biedt u goede pakketten tegen scherpe tarieven!

Verzekeringen vergelijken

Twijfelt u nog? Vergelijk op de verzekeringsvergelijker welke zorg voor welke prijs u bij Stad Holland krijgt, in vergelijking met elke willekeurige andere zorgverzekeraar. Zo weet u zeker dat u de beste keuze maakt!

Premieberekening, offerte en aanmelden

Wilt u weten wat het in cijfers voor u betekent? Klik dan op onderstaande knop. U kunt dan op eenvoudige wijze uw premie berekenen en een vrijblijvende offerte op laten maken of, indien u tevreden bent met het aanbod van Stad Holland, zich meteen aanmelden als nieuwe klant voor 2020.

Heeft u uw schadepakket nog niet ondergebracht bij Gratis Verzekerd, maar u wel aangemeld bij Stad Holland? Dan doen wij u graag een voorstel voor de beste dekking tegen het laagste tarief.

Iedere verzekeraar maakt voor de verzekering die hij aanbiedt een verzekeringskaart.

Met de verzekeringskaart kunt u in een oogopslag de meest relevante dekkingsinformatie zien. De verzekeringskaart helpt u daarmee de verzekering van verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken.

De Verzekeringskaart fungeert als eenvoudige en begrijpelijke visuele vertaling van de polisvoorwaarden en je kunt zo gemakkelijk zien wat wel en wat niet gedekt is op de polis.

Hoe werkt de Verzekeringskaart? Bekijk daarvoor dit filmpje: